Ankaralı sanayiciler toplandı: İşçi sorunları masaya yatırıldı

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, Üretime Katma Değer Sağlayanlar Derneği'nin (ÜKSAD) düzenlediği "Ankara Sanayisinin Dünü, Bugünü ve Yarını" toplantısına katıldı. Başkentin önde gelen sanayicileri toplantıda sektörün sorunlarını tartıştı.

Ankara Sanayi Odası Genel Başkanı Seyit Ardıç, Üretime Katma Değer Sağlayanlar Derneği'nin (ÜKSAD) düzenlediği "Ankara Sanayisinin Dünü, Bugünü ve Yarını" toplantısına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda ÜKSAD üyesi sanayicilerle bir araya geldiklerini belirten Ardıç, sektörün mevcut sorunlarını ve çözüm önerilerini ele aldıklarını ifade etti. Ayrıca ortak hedefler doğrultusunda atılacak adımların değerlendirildiğini vurguladı.

ANKARA SANAYİSİ BÜYÜYOR

Ardıç, Ankara'nın sanayi ve teknoloji alanında da Türkiye’nin başkenti olma hedefini vurgulayarak, "Sanayicilerimizin azmi, desteği ve vizyonu sayesinde bu hedefimize ulaşma konusunda kararlıyız" dedi.

ASO Başkanı, misafirperverliklerinden dolayı ÜKSAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kırbaş başta olmak üzere tüm ÜKSAD ailesine teşekkürlerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri