Ankara’daki Tarım Kredi Market sayısı 251’e yükseldi

Tarım Kredi Kooperatif Market Ankara’daki mağaza sayısını artırarak, 251’e çıkardı. Tarım Kredi, 3 ilçede daha açtığı şubelerle birlikte çiftçilerden aldığı ürünleri vatandaşların sofrasına ulaştırmaya devam ediyor.

Tarım Kredi Kooperatif Market tarladan sofraya ilkesiyle çiftçilerden aldığı ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Market zinciri her ay düzenlediği kampanyalarla birçok üründe fırsat sunuyor. Türkiye genelinde 3 bin 100 mağazası bulunan ve KoopBakkal projesiyle 4 bin 300 satış noktasına ulaşan Tarım Kredi’nin Ankara’daki mağaza sayısı Yenimahalle, Çankaya ve Kahramankazan açılan yeni şubelerle birlikte 251 oldu.

6 AYDA 45 MAĞAZA

Tarım Kredi Kooperatif Marketler Ankara’da büyümeye ve çoğalmaya devam ediyor. Türkiye genelinde bin 200 KoopBakkal ve 3 bin 100 mağazası olmak üzere toplam 4 bin 300 mağazayla hizmet veren Tarım Kredi’nin Ankara’daki mağazalarına son 6 ayda 45 tane daha ekledi. Ocak ayında 206 mağazayla faaliyet gösteren market zincirinin Ankara’daki mağaza sayısı böylece 251’e ulaştı.

ÇANKAYA’DA 39, KEÇİÖREN’DE 35

Türkiye’de KoopBakkal projesi hariç 3 bin 300 mağazasıyla hizmet veren Tarım Kredi Kooperatif Market’in Ankara’daki 251 mağazasının ilçe ilçe dağılımında en fazla mağazanın sırasıyla Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Yenimahalle ve Sincan’da olduğu görüldü. Tarım Kredi Marketlerin Çankaya’da 39, Keçiören’de 35, Etimesgut’ta 29, Mamak’ta 25, Yenimahalle’de 24, Sincan’da 19, Altındağ’da 17 mağazası bulunuyor. Diğer ilçelerde ise Ayaş, Çamlıdere, Güdül ve Kalecik’te 1; Haymana, Nallıhan, Kızılcahamam ve Elmadağ’da 2; Şereflikoçhisar’da 3; Akyurt ve Beypazarı’nda 4; Çubuk’ta 5; Polatlı ve Kahramankazan’da 7; Pursaklar’da 9 ve Gölbaşı’nda 12 mağazasıyla hizmet veriyor.

TARLADAN SOFRAYA BİN 500 ÜRÜN

Tarım Kredi Marketlerin şubelerinde ortalama bin 500 ürün bulunduğu ve bu ürünlerin yaklaşık 700’ünün çiftçiden alınarak işlenen ürünler olduğu biliniyor. Tarladan sofraya ilkesiyle üreticiden tüketiciye ulaştırılan ürünlerde her ay en az 60 üründe indirim fırsatları bulunuyor.

Tarım Kredi Kooperatif Market Ankara’daki mağaza sayısını artırdı. Market zincirinin en fazla Çankaya, Keçiören, Etimesgut ve Mamak’ta mağazası bulunduğu görüldü. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde her ay onlarca üründe kampanyalar düzenleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri