Yusuf Kaplan’dan o uygulamaya sert tepki: Memleketi batıracak

Hükümet’e yakın isimlerden, Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, AK Parti’nin 2012’de uygulamaya koyduğu o uygulamayla ilgili çok ağır eleştirilerde bulunarak “Memleket batacak bu kafayla gidilirse…” dedi.

Muhafazakar camianın önde gelen yazarlarından Yusuf Kaplar, AK parti Hükümeti’nin 2012’de uygulamaya koyduğu 12 yıllık zorunlu eğitimle ilgili çok ağır eleştirilerde bulundu.

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, 12 yıllık zorunlu eğitimin cinayete dönüştüğünü, ülkeye ihanet ettiğini, endüstriyi katlettiğini, milletin canına okuduğunu söyledi.

MEMLEKET BATACAK BU GİDİŞTE

Yusuf Kaplan, x hesabından yaptığı paylaşımda, 12 yıllık zorunlu eğitimle ilgili “Memleket batacak bu kafayla gidilirse…” dedi. Kaplan’ın paylaşımları şöyle:

“12 yıllık zorunlu eğitim cinayete dönüşmek üzere: Endüstriyi katletti, milletin canına okudu.

Bu 12 yıllık zorunlu eğitim, ülkeye ihanet etti, 28 Şubat artığı bir katliam müessesesine dönüştü, meslekî eğitimi bitirdi, mültecileri teşvik etti, ülkenin sosyolojisini öldürdü ayrıca.

Meslek okulları meselesi ülkenin millî güvenlik meselesi oldu çıktı!

Uyuma devlet!

Memleket batacak bu kafayla gidilirse…

Çoban bulamıyor, inşaat ustası bulmakta zorlanıyor millet!

Milletin sahibi yok mu?"

AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2017'de felç geçiren Yusuf Kaplan'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret edip, geçmiş olsun dileğinde bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri