Kırıkkale Üniversitesi çok sayıda personel alacak

Kırıkkale Üniversitesi’ne çok sayıda hemşire, ebe, temizlikçi, şoför, hastabakıcı ve güvenlik görevlisi alınacak. Başvurular başladı. Son başvuru tarihi 31 Mayıs. Başvuru adresi ise üniversitenin resmi internet sitesi…

Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü personel alımı için ilan yayınladı. İlana göre, Kırıkkale Üniversitesi’ne çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar ile başvuru ve şartları haberimizde:

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Alınacak olan personeller üniversite birimlerinde çalıştırılacak ve giderleri özel bütçeden karşılanacak.

Kırıkkale Üniversitesi’ne alınacak personeller “büro personeli”, “hemşire”, “ebe”, “sağlık teknikeri”, “laborant”, “teknik hizmet personeli”, “diğer sağlık personeli”, “makine teknisyeni”, “temizlik personeli”, “hastabakıcı”, “şoför”, “güvenlik” ve “programcı” olarak ilan edildi.

Alımlar, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın Ek 2'nci maddesinin (b) fıkrası uyarınca, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacak.

BAŞVURU VE SONUÇ TAKVİMİ

Kırıkkale Üniversitesi personel alımı için başvurular 17 Mayıs’ta başladı. Son başvuru tarihi ise 31 Mayıs. Başvurular üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden alınacak. Değerlendirme sonuçları 14 Haziran 2024 tarihinde ilan edilecek. Sonuçlar yine üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri