Hacettepe'de yeni dönem başlıyor: Rektörden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü görevine ikinci kez atanan Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, üniversitenin web sitesinde yayımladığı bir mesajla paydaşlara teşekkür etti.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü görevine ikinci kez atanan Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, üniversitenin web sitesinde yayımladığı bir mesajla teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Güran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle yeniden göreve atanmanın gururunu yaşadığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a şükranlarını sundu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Mesajında atama sürecinde kendisine destek veren mesai arkadaşlarına, kamu kurumlarının yetkililerine, dostlarına ve öğrencilerine teşekkür eden Güran, Hacettepe Üniversitesi’ni "Daha ileriye… En iyiye…" felsefesiyle daha da ileriye taşımak için özveriyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Prof. Dr. Güran, mesajını üniversitenin akademik ve idari personeline, öğrencilerine ve ailelerine sağlık, huzur ve başarı dolu bir dönem temennisiyle sonlandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri