Ankara'daki fen liselerinin müdürleri eğitim dönemi öncesi toplantı yaptı

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde önemli bir planlama toplantısı gerçekleştirdi. Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi ev sahipliğinde il genelindeki fen lisesi müdürleri bir araya geldi.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde önemli bir planlama toplantısı gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve İl Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tülüce, Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi ev sahipliğinde, il genelindeki fen lisesi müdürleriyle bir araya geldi.

PLANLAMA TOPLANTISI

Toplantıda yeni eğitim öğretim yılına dair planlamalar ve stratejiler ele alındı. Müdür Yaşar Koçak ve İl Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tülüce, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi doğrultusunda yapılacak çalışmaları ve öncelikleri fen lisesi müdürleriyle paylaştı.

2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Öğrenciler 17 Ocak 2025 Cuma gününe kadar sürecek olan birinci dönemi tamamlayacaklar. Yeni dönemin başlamasıyla birlikte öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla çeşitli projeler ve etkinlikler düzenlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri