Ankara Üniversitesi çok sayıda personel alacak: Başvurular başladı

Ankara Üniversitesi aralarında hemşirelerin de olduğu çok sayıda personel alacak. Alınacak personeller sözleşmeli olarak istihdam edilecek. Başvurular bugün başladı. İşte alım yapılacak kadrolar ve kontenjan sayıları:

Ülkemizin en köklü yüksek öğretim kurumlarından Ankara Üniversitesi çok sayıda personel alacak. Ankara Üniversitesi’ne personel alımı için başvuru tarihleri ve adaylarda aranan özellikler ilan edildi.

HEMŞİRE, TEKNİKER, GÜVENLİK, TEMİZLİK…

Türkiye’nin ilan portalı ilan.go.vtr’de yayınlanan “Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Sözleşmeli Personel Alım İlanı”nın detayları şöyle:

Ankara Üniversitesi’ne 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alınacak. Alınacak personel kadroları “büro personeli”, “hasta bakıcı”, “hemşire”, “şoför”, “temizlik görevlisi”, güvenlik görevlisi”, “tekniker”, “fizyoterapist”, “röntgen teknisyeni”, “sağlık teknikeri” olarak açıklandı.

92’Sİ HEMŞİRE

Örneğin “hemşire” kadrosuna 92 kişi alınacak. Hasta bakım personeli olarak da 7 kişi alınacak. Alımlar 2022 KPSS (B) grubu lisans KPSSP3, ön lisans KPSSP93, ortaöğretim KPSSP94 puan türlerine göre yapılacak.

15 MAYIS’TA BAŞLADI

Ankara Üniversitesi personel alımı için başvurular 15 Mayıs’ta başladı, 29 Mayıs’ta sona erecek.

AMAN DİKKAT!

Personel alımı ilanına göre, başvuru işlemleri 15/05/2024-29/05/2024 tarihleri arasında üniversitenin internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak. Şahsen ve posta ile yapılan başvurular hakkında işlem yürütülmeyecek.

Adayların KPSS puan türü, yılı ve puanı ÖSYM web servisleri aracılığı ile alınacak, tercih edilen pozisyonda belirlenen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması durumunda başvuru işlemi yapılmayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri