Yenimahalle’de Köylü Pazarları kuruluyor

Yenimahalle’nin geleneksel köylü pazarları bu yıl da açılıyor. Organik meyve sebze ve el emeği ürünlerin satışa sunulacağı Yenimahalle köylü pazarlarının hangi tarihlerde hangi adreslerde kurulacağı açıklandı. İşte o adresler:

Başkentin merkez ilçelerinden Yenimahalle’nin geleneksel köylü pazarları bu yıl da açılıyor. Organik meyve sebze ve el emeği ürünlerin satışa sunulacağı Yenimahalle köylü pazarlarının hangi tarihlerde hangi adreslerde kurulacağı açıklandı.

Fethi Yaşar yönetimindeki Yenimahalle Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ilçede Köylü ve El Emeği pazarlarının bu yıl 12 Temmuz’dan itibaren açılacağı bildirildi.

Açıklamada köylü pazarlarının hangi günlerde hangi adreslerde kurulacağının bilgisi de verildi. Açıklamaya göre,

  1. Yenimahalle Belediyesi Köylü ve El Emeği Pazarı 12 Temmuz tarihinden itibaren her cuma günü Yenimahalle Kapalı Pazar Yerinde,
  2. 14 Temmuz tarihinden itibaren her pazar günü Ata Mahallesi Semt Pazarında,
  3. 16 Temmuz tarihinden itibaren her salı günü Batıkent Batı Sitesi Semt Pazarı’nda kurulacak.

ORGANİK MEYVE SEBZE

Buralarda organik sebze ve meyveler ile el emeği ürünler vatandaşlarla buluşturulacak. Köylü ve El Emeği Pazarında ürünlerini satmak isteyen vatandaşlar, ÇKS belgesi ve Pazarcılar Odası’na kayıtlı olmadığına dair belge ile Belediye Zabıta Müdürlüğü Pazar Denetim Amirliğine başvurabilecekler.

ÜRETEN YURTTAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da köylü pazarları ile ilgili açıklamasında "Üreten vatandaşlarımıza köylü pazarları projemiz ile her yıl desteğimizi sunuyoruz. Vatandaşlarımız ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiriyor. Bu süreçte üreten yurttaşımızın yanında olacağız. Her yıl düzenli olarak kurduğumuz köylü pazarlarında üreticilerimiz ve kadınlarımız yetiştirdiği organik ürünleri ve el emeği göz nuru ürünleri sergileme fırsatını buluyor. Bu sayede hem üreten vatandaşımız kazanıyor hem de Yenimahalle sakinleri doğal ürünleri uygun fiyata satın alıp tüketme şansını yakalıyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri