Yalnızca 3 ay hizmet verebildi: Keçiören Belediyesi parkları kapattı

Yenilenmesinin ardından yalnızca 3 ay hizmet verebilen Kalaba ve Aktepe aquaparkları, bir sonraki yaz sezonuna kadar kapatıldı. Vatandaşlar karara tepki gösterdi. Kadınlar ve erkekler için ayrı günlerde faaliyet gösteren tesisler yoğun ilgi görüyordu.

Haziran ayında yenilenen ve kısa sürede Ankaralıların serinlemek için tercih ettiği popüler mekanlar haline gelen Kalaba ve Aktepe Aquaparkları, yalnızca 3 ay hizmet verebildikten sonra bir sonraki yaz sezonuna kadar kapatıldı. Kadınlar ve erkekler için ayrı günlerde faaliyet gösteren tesisler, uygun fiyatlarıyla yoğun ilgi görüyordu.

12.00-18.00 saatleri arasında hizmet veren aquaparklar geniş yüzme havuzları, su kaydırakları ve çeşitli aktiviteleriyle her yaş grubuna hitap ediyordu. Giriş ücretlerinin yaş gruplarına göre 150-290 TL arasında değiştiği, 0-6 yaş arası çocuklar için ücretsiz olduğu tesisler yetkililerin aldığı kararla kapatıldı.

KARAR GERİ ALINSIN

Aquaparkların kapatılması, vatandaşlar arasında büyük tepkiye neden oldu. Özellikle yaz sıcaklarında serinlemek ve aileleriyle keyifli vakit geçirmek isteyen Ankaralılar, sezonun erken kapanmasından dolayı hayal kırıklığına uğradı. Yenilenen tesislerin sadece 3 ay hizmet vermesi birçok kişi tarafından eleştirildi.

Geçtiğimiz aylarda yenilenerek tekrar hizmete açılan Kalaba ve Aktepe aquaparkları, Keçiörenlilerin yanı sıra tüm Ankaralıların yaz sıcaklarında serinlemek için tercih ettiği popüler mekanlar arasında yer alıyordu. Keçiören Belediyesi'nden kararı geri alması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri