Veli Gündüz Şahin'den Mansur Yavaş açıklaması: Aramızda sorun yok

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ABB Başkanı Mansur Yavaş ile aralarında sorun olduğu iddialarını yalanladı. Şahin, koordinasyon ve değerlendirme toplantısına katılmamasına gerekçe olarak, önceden ayarlanmış programı gösterdi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı koordinasyon ve değerlendirme toplantısına katılamaması üzerine basında yer alan spekülasyonlara yanıt verdi. Şahin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, toplantıya katılmama nedeninin basında iddia edildiği gibi olmadığını belirtti.

DAYANIŞMA VURGUSU YAPTI

Şahin, yaptığı açıklamada "Toplantıya katılmamamın nedeni, basında yer aldığı gibi herhangi bir sorun değil, önceden planlanmış bir programımın olmasıydı. Bu nedenle toplantıya katılamadım," dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanlarıyla iş birliği ve dayanışma içinde çalışmaya devam ettiklerini vurgulayarak, "Ankara için ortak hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri