Sincan Belediyesi yüzme havuzlarında 2000 öğrenciye eğitim verildi

Sincan Belediyesi’nin 2024 Yaz Dönemi Yüzme Kursları su topu maçıyla sona erdi. Bu yaz 2 bin öğrenciye yüzme öğretildi. Yüzme eğitimini başarıyla tamamlayan çocuklara sertifika verildi.

Sincan Belediyesi bu yaz 2000 binin üzerinde öğrenciye yüzme eğitimi verdi. Sayının önceki yıllara oranla ciddi oranda artmasında yeni açılan Çimşit Yüzme Havuzu’nun önemli katkısı oldu.

Sincan Belediyesi’nin Yenikent, Törekent ve Çimşit’te olmak üzere 3 yüzme havuzu bulunuyor. Bunlardan en yenisi Çimşit Yüzme Havuzu.

2 BİN ÖĞRENCİYE YÜZME ÖĞRETİLDİ

Belediye’nin yüzme havuzlarında 2024’ün yaz döneminde 2000’den fazla öğrenciye yüzme eğitimi verildi. Bu sayı önceki yıllarda çok daha düşüktü. Bu artışta Çimşit Yüzme Havuzu’nun büyük katkı sağladığı gözlendi.

SERTİFİKA VERİLDİ

Sincan Belediyesi’nin 2024 Yaz Dönemi Yüzme Kursları su topu maçıyla sona erdi. Yüzme eğitimini başarıyla tamamlayan çocuklara sertifika verildi.

Belediye Başkanı Murat Ercan, x hesabından yaptığı açıklamada, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bu yaz, yüzme havuzlarımızda 2000’den fazla öğrencinin yüzme eğitimi aldığını biliyor musunuz? Yaz Dönemi Yüzme Kurslarımız su topu maçıyla sona erdi. Yüzme eğitimini başarıyla tamamlayan çocuklarımız sertifikalarını alarak mezun oldu. Kurslarımıza katılan her bir evladımızı tebrik ediyorum.”


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri