Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi'ne şafak operasyonu: 200 kişilik çıkarma

Etimesgut Belediyesi Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi'ne 200 kişilik çıkarma yaptı. Sanayi baştan aşağı yoğun bir temizlik çalışmasından geçti. Yoğunluktan dolayı işlemler pazar sabahı günün ilk ışıklarında gerçekleştirildi.

Etimesgut Belediyesi Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi'ne 200 kişilik çıkarma yaptı. Sanayi baştan aşağı yoğun bir temizlik çalışmasından geçti. Yoğunluktan dolayı işlemler pazar sabahı günün ilk ışıklarında gerçekleştirdi.

Etimesgut Belediyesi Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi’nde kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi. Ankara’nın gözde sanayi bölgelerinden biri olan Şaşmaz Sanayi Sitesi, farklı sektörlerden işletmelere ev sahipliği yaparak şehrin merkezinde canlı bir ticaret noktası oluşturuyor. Çalışmalar Etimesgut Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordinesiyle toplamda 200 kişilik bir ekibin katılımıyla yapıldı.

YOĞUN ÇALIŞMA

Pazar günü sabah erken saatlerde başlayan temizlik seferberliğinde, 6 Temizlik Amiri ve 180 kişilik yer temizlik süpürgecisi ekibi, 20 ot biçme ve toplama görevlisi, çeşitli temizlik araçları ile sanayi sitesinde geniş çaplı bir çalışma yürüttü. Çalışmalarda, 5 büyük süpürge aracı, 5 çöp kamyonu, 2 damperli kamyon, 1 CSB kepçe ve 1 cadde ve sokak yıkama aracı kullanıldı. Hafta içi yoğun araç trafiği nedeniyle detaylı temizlik yapılamayan sanayi sitesinde, pazar günü olmasının getirdiği fırsatla tüm ana caddeler, ara sokaklar ve kaldırımlar detaylı bir şekilde temizlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri