Polatlı’da Zafer Yürüyüşü yapılacak

Polatlı Belediyesi, Sakarya Zaferi’nin 103. yıldönümü kutlamaları kapsamında şehitler için mevlid okutup, yürüyüş gerçekleştirecek. Büyük Zafer Yürüyüşü akşam saat 19.30’da başlayacak.

Ankara Polatlı’da Sakarya Zaferi’nin 103. yıldönümü kutlamaları aralıksız sürüyor. İlçede bugün de 'Büyük Zafer Yürüyüşü ve Açılış Korteji' gerçekleştirilecek. Yürüyüş Dede Korkut Konağı'ndan başlayıp, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erecek.

ÖĞLEN MEVLİD

CHP’li Mürsel Yıldızkaya yönetimindeki Polatlı Belediyesi, gün içinde önce Sakarya şehitleri için Çarşı Camii’nde mevlid okutacak. Mevlid öğlen saatlerinde gerçekleştirilecek.

AKŞAM YÜRÜYÜŞ

Mevlidin ardından akşam saat 19.30’da ise, 'Büyük Zafer Yürüyüşü ve Açılış Korteji' gerçekleştirilecek. Polatlı Belediyesi’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa organize ettiği yürüyüş, bayraklar ve marşlar eşliğinde yapılacak. Fatih Mahallesi Dede Korkut Konağı'ndan başlayacak olan 'Büyük Zafer Yürüyüşü ve Açılış Korteji' Cumhuriyet Meydanı'nda sona erecek.

MEHTERAN TAKIMI KONSERİ

Büyük Zafer Yürüyüşü ve Açılış Korteji etkinlikleri kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Mehteran Takımı konser verecek. Belediye'den yapılan açıklamada, halka etkinliklere katılım davetinde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri