Mamak'ta stresle baş etme atölyesi düzenlenecek

Mamak Belediyesi, vatandaşların stresle başa çıkmalarına yardımcı olmak amacıyla "Psikolojik İyi Oluş, Stresle Baş Etme Atölyesi" düzenliyor. Perşembe günü düzenlenecek atölyeye Üreğil Millet Bahçesi ev sahipliği yapacak.

Mamak Belediyesi, vatandaşların psikolojik sağlığını desteklemek ve stresle başa çıkma yeteneklerini geliştirmek amacıyla "Psikolojik İyi Oluş, Stresle Baş Etme Atölyesi" düzenliyor. Ücretsiz olarak sunulan atölye, perşembe günü Üreğil Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek ve katılımcılara açık hava etkinliği formatında stresi yönetme teknikleri öğretecek. Etkinlik, saat 10:00-11:00 arasında düzenlenecek ve tüm Mamak halkının katılımına açık olacak. Mamak Belediyesi, atölyeyle ilgili detayları resmi internet sitesi üzerinden duyurarak, katılımın herhangi bir rezervasyon gerektirmediğini ve etkinliğin herkes için erişilebilir olduğunu vurguladı.

MAMAK'TA PSİKOLOJİK İYİ OLUŞ ATÖLYESİ DÜZENLENİYOR

T.C. Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezi, vatandaşların psikolojik iyi oluşlarını desteklemek ve stresle başa çıkmalarına yardımcı olmak amacıyla bir atölye düzenliyor. "Psikolojik İyi Oluş, Stresle Baş Etme Atölyesi" adıyla gerçekleştirilecek bu etkinlik, katılımcıların ruhsal sağlıklarını korumalarına yönelik çeşitli yöntemleri öğrenmelerini sağlayacak.

AÇIK HAVA ETKİNLİĞİ

Açık hava etkinliği olarak planlanan atölye, katılımcılar için ücretsiz olarak sunulacak. Etkinlik, Mamak ilçesindeki Üreğil Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek ve böylece katılımcılar, doğayla iç içe bir ortamda stresi yönetme tekniklerini öğrenme fırsatına sahip olacaklar.

Atölye, 22 Ağustos 2024 tarihinde saat 10:00-11:00 arasında düzenlenecek. Üreğil Mahallesi'nde yapılacak bu etkinlik, tüm Mamak halkının katılımına açık olacak. Katılımcıların etkinlik saatinde belirtilen adreste hazır bulunmaları yeterli olurken herhangi bir rezervasyon yapmaları gerekmiyor.

İNTERNET SİTESİNDEN DUYURDU

Mamak Belediyesi, düzenleyeceği "Psikolojik İyi Oluş, Stresle Baş Etme Atölyesi" hakkında detayları internet sitesi üzerinden duyurdu. Belediyenin resmi web sayfasında yer alan bilgilendirmede, atölyenin tarih, saat ve yer bilgileri detaylı olarak paylaşıldı. Katılımın ücretsiz olduğu ve herkesin davetli olduğu belirtilen duyuruda, etkinliğin açık hava formatında gerçekleştirileceği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri