Mamak'ta para karşılığı işe aldırma dolandırıcılığı

Ankara’da bazı kişilerin vatandaşları para karşılığı Mamak Belediyesi’nde işe aldırma vaadiyle dolandırmaya çalıştığı ortaya çıktı. Mamak Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaparak, vatandaşları uyardı.

Başkent Ankara’da bazı kişilerin vatandaşları para karşılığı Mamak Belediyesi’nde işe aldırma vaadiyle dolandırmaya çalıştığı ortaya çıktı. Mamak Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaparak, vatandaşları uyardı. Daha önce de birilerinin Büyükşehir Belediyesi adına korsan yardım toplamaya çalıştığı ifşa olmuştu.

MAMAK BELEDİYESİ'NDEN UYARI

Mamak Belediyesi ve Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, “Basının ve Kamuoyunun Dikkatine” başlıklı bir açıklama yaparak, önemli bir uyarıda bulundu.

Mamak Belediyesi’nden yapılan ve Başkan Veli Gündüz Şahin’in de x hesabından paylaştığı açıklamada, son günlerde, işe alma vaadiyle Belediyenin ismini kullanarak, dolandırma amaçlı bazı kişi ve kişilerin vatandaşlardan para talep ettiği kaydedildi.

İTİBAR ETMEYİN

Bu kişilerle Mamak Belediyesi'nin hiçbir ilgisinin bulunmadığı belirtilen açıklamada “Bu tarz telefonlara ve taleplere itibar etmemenizi önemle rica ediyoruz” denildi.

Açıklamada ayrıca, olayın TCK'nun 158. Maddesi kapsamında nitelikli dolandırıcılık suçunu oluşturduğu ifade edilerek, Belediye’nin bu şekilde talepte bulunan kişilere karşı yasal hakları olduğu hatırlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin Alevi mi?
Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak Metrosu için tarih açıkladı
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in halkla "lan"lı diyaloğu gülümsetiyor

Belediyeler Haberleri