Mamak'ta altyapı sistemi sil baştan değişecek

Mamak Belediyesi, Türközü Mahallesi'ndeki altyapı sorunlarını çözmek için kapsamlı bir çalışma başlattı. Mahallede su boruları, kanalizasyon sistemi ve yağmur suyu hatları yenilenecek.

Mamak Belediyesi, Türközü Mahallesi'ndeki 407’nci Cadde'de uzun süredir yaşanan altyapı sorunlarını çözmek için kapsamlı bir çalışma başlattı. Eskiyen su boruları yenilenirken, kanalizasyon sistemi güçlendiriliyor ve yağmur suyu hatları yenileniyor. Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin mağduriyeti sona erdirilecek. Mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederken, Muhtar Doğan Kara da Mamak Belediyesi'ne teşekkür ederek, uzun süredir yaşadıkları sorunların çözüldüğünü belirtti.

UZUN SÜREN MAĞDURİYET GİDERİLDİ

Mamak Belediyesi, Türközü Mahallesi'ndeki 407. Cadde'de uzun süredir yaşanan altyapı sorunlarını gidermek için kapsamlı bir çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında eskiyen ve sık sık arızalara neden olan su boruları yenilenirken, kanalizasyon sistemi de güçlendirilerek uzun süreli kullanım sağlanacak. Ayrıca, yağmur suyu hatlarının yenilenmesiyle bölgede oluşabilecek olası su baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Belediye ekipleri, çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak mahalle sakinlerinin mağduriyetini sona erdirmeyi amaçlıyor. Altyapı çalışmaları sırasında geçici olarak trafiğe kapatılan cadde, belediye ekiplerinin hızlı ve düzenli çalışmaları sayesinde, mahalle sakinlerinin günlük yaşamını olumsuz etkilemeden düzenleniyor.

MAHALLE SAKİNLERİ MEMNUN

Mahalle sakinleri, yapılan altyapı çalışmalarından memnun olduklarını ifade ediyor. Türközü Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Yılmaz, "Belediyemizin yaptığı çalışmalardan çok memnunuz. Eski su boruları sık sık patlıyordu, bu da bize çok sıkıntı yaratıyordu. Şimdi bu sorunlar çözüldü ve cadde daha güvenli hale geldi. Çalışmaların kısa sürede bitmesini umuyoruz," dedi. Sakinler, belediyenin mahalledeki altyapı çalışmalarını düzenli olarak devam ettirmesinden ve ihtiyaçlarına duyarlı olmasından dolayı teşekkür ediyor.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Mahalle Muhtarı Doğan Kara, gerçekleştirilen altyapı çalışmalarından dolayı Mamak Belediyesi'ne teşekkür etti. Muhtar Kara, "Mamak Belediyesi'nin mahallemizde başlattığı altyapı çalışmaları sayesinde uzun süredir yaşadığımız su borusu patlamaları ve kanalizasyon problemlerimiz çözülüyor. Bu çalışmalar, mahallemizin yaşam kalitesini artıracak. Belediyemize bu titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ve tüm mahalle sakinlerimiz adına belediyemizden bu tür yatırımların devamını bekliyoruz. Uzun süredir yaşadığımız mağduriyet giderildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri