Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı atanan Sibel Emre kimdir?

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in, Başkan Yardımcısı atadığı Sibel Emre merak konusu oldu. Sibel Emre kimdir, nereli, eşi kim sorularının cevapları aranmaya başladı. Biz de onlar için araştırdık:

Mamak Belediyesi’nde Sibel Emre’nin Başkan Yardımcılığı görevine ataması hayli dikkat çekti. Sibel Emre kimdir, nereli, eşi kim sorularının cevapları aranmaya başladı. Biz de onlar için araştırdık:

MAMAK’TA BİR İLK

Sibel Emre atamasıyla Mamak Belediyesi tarihinde ilk kez bir kadın başkan yardımcılığı görevine getirilmiş oldu.

VELİ GÜNDÜZ ŞAHİN: DEVAMI GELECEK

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, seçim beyannamesinde vaat ettiği ilk kadın başkan yardımcısının atamasını gerçekleştirirken “Mamak’ın 1983’te ilçe olduğu tarihten itibaren ilk kadın başkan yardımcısını göreve getirdik. Sibel Hanım’a başarılar diliyorum ve ilerleyen süreçte başka kadın arkadaşlarımıza da görevler verilecektir” dedi.

SİBEL EMRE’DEN İLK AÇIKLAMA

Sibel Emre ise, Mamak’ın ilk kadın başkan yardımcısı olarak atanmasından gurur duyduğunu belirterek, Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e teşekkür etti. Sibel Emre ayrıca, kadınların bakış açısını ve gücünü yerel yönetimlere yansıtarak şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceğini kaydetti.

HEMŞERİSİ ÇIKTI

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in, başkan yardımcısı olarak Sibel Emre’yi ataması kadın olmasının dışında hemşerisi olmasıyla da dikkat çekti.

SİBEL EMRE KİMDİR?

Sibel Emre’nin Mamak Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanmasının ardından özgeçmişi merak konusu oldu. İnternette Sibel Emre kimdir, nereli, eşi kim sorularının cevapları aranmaya başladı.
Edindiğimiz bilgilere göre, Sibel Emre, Veli Gündüz Şahin’in hemşerisi. O da Şahin gibi Çorum’lu.

HAYDAR EMRE İLE EVLİ

Sibel Emre, Haydar Emre ile evli. Haydar Emre, sosyal medya hesabından eşinin yeni göreviyle ilgili şöyle yazdı: “Mamak belediyesi başkan yardımcılığı görevine atanan sevgili eşim gurur kaynagim hayat arkadaşım can yoldaşım azmin ve çalışkanlığın ile yürüdüğün her alanda yanında olmaya devam edeceğim. Her görevde olduğu gibi bu görevide başarıyla yapacağına inanıyorum hayırlı uğurlu olsun Allah utandirmasin. Bu gurur senin” diye yazdı.

ÇORUM HDF YÖNETİCİSİ

Sibel Emre ayrıca, Çorum Hitit Köy Dernekleri Federasyonu’nun yöneticilerinden. Nitekim ilk kutlama açıklaması Çorum HDF’den geldi. Açıklamada “Mamak Belediye Başkan Yardımcısı görevine layık görülen, Federasyonumuz yönetim kurulu üyesi Sibel Emre’yi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” denildi. Çorum HDF Yönetimi atama öncesi Başkan Veli Gündüz Şahin’i ziyaret etmişti.

Çorum Hitit Köy Dernekleri Federasyonu, her yıl 3 Temmuz’da Ankara’da, 1980’de Çorum’da yaşanan olaylarda hayatını kaybeden Alevi vatandaşları anmasıyla biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mamak Belediyesi drift pisti için ilk kazmayı vurdu
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin Alevi mi?
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in halkla "lan"lı diyaloğu gülümsetiyor

Belediyeler Haberleri