Mamak Belediyesi Acun’a özendi: Yetenek sizsiniz yarışması düzenliyor

Mamak Belediyesi, Batı medyasından kopya “Yetenek Sizsiniz” gibi yarışma programlarını Türkiye’ye getiren isim olan Acun Ilıcalı’ya özendi. Veli Gündüz Şahin yönetimindeki Belediye, tıpkı Acun gibi “Yetenek Sizsiniz” yarışması düzenliyor.

Ankara’da Mamak Belediyesi, Batı medyasından kopya “Yetenek Sizsiniz” gibi yarışma programlarını Türkiye’ye getiren isim olan Acun Ilıcalı’ya özendi. Veli Gündüz Şahin yönetimindeki Belediye, tıpkı Acun Ilıcalı gibi “Yetenek Sizsiniz” yarışması düzenliyor.

"O YETENEK SENSİN"

Mamak Belediyesi’nin düzenlediği “O Yetenek Sensin” yarışmasıyla, yetenekli kişiler sahneye çıkacak. Şarkı söyleyecek olan kişiler Belediye tarafından oluşturulan jüri tarafından oylanıp, elenecek veya bir üst tura yükseltilecek. Sesine güvenenler yarışmaya bireysel olduğu gibi grup olarak da katılabiliyor.

SON TARİH 30 EYLÜL

Mamak Belediyesi’nin ses yarışmasına başvurular başladı. Başvurular Musiki Muallim Mektebi’ne yüz yüze yapılıyor. Yarışmaya sadece Mamak’ta ikamet edenler başvurabiliyor. Son başvuru tarihi 30 Eylül 2024 olarak ilan edildi.

Mamak Belediyesi'nin ödüllü ses yarışması, Musiki Muallim Mektebi'nin Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde gerçekleştirilecek.

BAŞVURU ADRESİ

Ses yarışmasıyla ilgili olarak Belediye’den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"O Yetenek Sensin ses yarışmamızda, Mamak'tan yetenekler sahneye çıkıyor! Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği'nin en iyi seslerini aradığımız bu yarışmaya, bireysel veya grup olarak katılabilirsiniz. Başvuru için Musiki Muallim Mektebi'nde yerinizi alın ve bu heyecan dolu yolculuğa siz de katılın!”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin Alevi mi?
Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak Metrosu için tarih açıkladı
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in halkla "lan"lı diyaloğu gülümsetiyor

Belediyeler Haberleri