Gölbaşı Sahil Kafe özel mi, belediye mi işletiyor?

Gölbaşı’ndaki sahil kafeler merak edilirken, buraların özel mi yoksa belediye tarafından mı işletildiği sorgulanıyor. Vatandaşlar arama motorlarında Gölbaşı Sahil Kafe özel mi, belediye mi işletiyor sorusunun cevabını arıyor.

Ankara’nın metropol ilçelerinden olan ve Mogan Gölü’yle özdeşleşmiş Gölbaşı’ndaki sahil kafeler merak edilirken, buraların özel mi yoksa belediye tarafından mı işletildiği sorgulanıyor. Vatandaşlar arama motorlarında Gölbaşı Sahil Kafe özel mi, belediye mi işletiyor sorusunun cevabını arıyor.

Gölbaşı Sahil Kafe, Atatürk Sahil Parkı içerisinde yer alıyor. Burası Gölbaşı Belediyesi’ne ait ve belediye tarafından işletiliyor.

YENİLENDİ

Sahil Kafe’nin bulunduğu Atatürk Sahil Parkı, Gölbaşı’nın en önemli rekreasyon alanlardan biri olarak biliniyor. 31 Mart seçimlerinde MHP’den CHP’ye geçen Yakup Odabaşı yönetimindeki Gölbaşı Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde vakit geçirebilmesi için Atatürk Sahil Parkı’nda geçtiğimiz haftalarda zemin iyileştirme ve ıslah çalışması gerçekleştirdi. Parktaki eski kamelyalar da yeni kamelyalarla değiştirildi.

CANLI MÜZİĞE BAŞLADI

Bu kapsamda Sahil Kafe’de de bazı yeniliklere imza atıldı. Bu yeniliklerden biri de canlı müzik oldu. Gölbaşı Belediyesi'nin işlettiği Sahil Kafe'de canlı müziğe başlandı.

Belediye’den yapılan açıklamada, Gölbaşı Sahil Kafe’de canlı müzik yapılmaya başlandığı duyuruldu. Açıklamada “Sahil Cafe'de Canlı Müzik Keyfi! Sahil Cafe’de canlı müzik keyfi başlıyor. Sevdiklerinizle birlikte hoş sohbet eşliğinde, güzel melodilerle ruhunuzu dinlendirmek için sizleri bekliyoruz. Saat: 19.30, Tarih: 22 Temmuz 2024 Pazartesi Yer: Sahil Cafe” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri