Etimesgut Belediyesi büfe ve çay ocaklarını kiraya veriyor

Etimesgut Belediyesi, mülkiyetindeki büfe ve çay ocaklarını kiraya veriyor. Belediye kiralama işi için ihaleye çıktı. Sözkonusu büfe ve çay ocaklarının muhammen bedelleri haberimizde:

15 Temmuz'da anma etkinliği yapmaması ve bir parktaki 16 Türk Devletinin bayraklarını kaldırmasıyla gündemde olan Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Etimesgut Belediyesi, mülkiyetindeki büfe ve çay ocaklarını kiraya veriyor.

ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale ilanına göre, Etimesgut Belediyesi'ne ait 9 adet büfe yeri ve çay ocağı ihale ile kiraya verilecek.

3 YILLIĞINA KİRALANIYOR

İhale yoluyla yapılacak kiralama işlemi 3 yıl için geçerli olacak. Etimesgut Belediyesi'nden kiralık yerlerin 9'u Gıda Meşrubat Büfe Yeri, 1'i ise Çay Ocağı.

İlanda kiraya verilecek yerlerin muhammen bedelleri de yer alıyor.
Örneğin "Eryaman Mahallesi imar planının 46517-46518 adalar arası park alanı üzeri"ndeki büfe için belirlenen 3 yıllık tahmini kira bedeli 450 bin TL.

İHALE 23 TEMUZ'DA

Büfe ve çay ocağı kiralama işlemi için ilan edilen ihale tarihi ise 23.07.2024. İhale bu tarihte Belediye Encümen toplantı salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri