Esat Semt Hali ve Çarşısı yenileniyor: Çankayalıların gözdesi olacak

Esat Semt Hali ve Çarşısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin tadilat projesiyle modern bir görünüm kazanıyor. Tadilatın bitmesiyle Esat Semt Hali ve Çarşısı’nın Çankayalıların gözdesi olacağı ifade edildi.

Çankaya’daki Esat Semt Hali ve Çarşısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin tadilat projesiyle modern bir görünüm kazanıyor. Tadilatın bitmesiyle Esat Semt Hali ve Çarşısı’nın Çankayalıların gözdesi olacağı ifade edildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin x hesabından yapılan açıklamada, Esat Semt Hali ve Çarşısı’nda başlatılan 14 bin 250 metre karelik alanda yenileme çalışmasına hız kesmeden devam edildiği kaydedildi.

Açıklamada “Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın daha güvenli, sağlıklı ve modern bir hizmet içinde bulunması adına gerekli projelerimizi yerine getiriyoruz. Bu sayede yenilenen çarşımız Çankayalıların gözdesi haline gelmiş olacak” denildi.

BODRUM OTOPARK, GİRİŞ LOKANTA, TERAS OYUN

ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı Üst Yapılar Proje Şube Müdürü Özlem Özderin, Esat Semt Hali ve Çarşısı’nda devam eden tadilat çalışmasıyla ilgili bilgi verdi.

Özderin’in verdiği bilgilere göre, çarşının bodrum katında otopark, giriş katında yeme içme ve esnaf lokantaları olacak. Çarşının teras katında ise açık hava tasarım pazarları, açık hava oyun alanları yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri