Erdal Beşikçioğlu'nun en önemli seçim vaadi gerçek oldu

Erdal Beşikçioğlu'nun en önemli seçim vaadi gerçek oluyor. Etimesgutlu vatandaşlar tiyatro eğitiminde provalara başladı. Öbür yandan ilçenin en büyük sorunu olan ulaşım özelinde, Bağlıca Metro Hattı'nın onayı için yapılan girişimler merak konusu oldu.

Etimesgut Belediyesi'nin 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde 24-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği Oyunculuk-Sahne Amirliği seçmelerinin ardından, Kent Tiyatrosu’na katılmaya hak kazanan oyuncular ilk oyunları için provalara başladı.

Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Belediyesi’nin kültürel ve sanatsal alanda örnek bir belediye olma hedefini vurgulayarak, seçmelerin büyük bir titizlikle yürütüldüğünü ve Kent Tiyatrosu’nun oyuncu ve sahne amiri kadrosunun oluşturulduğunu belirtti.

OYUNLAR EKİM AYINDA BAŞLAYACAK

Kent Tiyatrosu’nun Genel Sanat Yönetmeni olan Beşikçioğlu, tiyatronun ekim ayında, Haldun Taner’in kaleme aldığı “Vatan Kurtaran Şaban” adlı oyunla perde açacağını duyurdu. Oyunun yönetmenliğini ise Erdal Ozan Metin üstlenecek. Kent Tiyatrosu’na yeni katılan oyuncular Etimesgut'u temsil etme heyecanıyla sahneye çıkacak.

Başkan Beşikçioğlu, "Kültür, bir belediyeyi var eden, halkı belediye ile bir arada tutan bir köprü gibidir. Etimesgut Belediyesi olarak kültürel ve sosyal faaliyetlerimizle örnek bir belediye olacağız. Tiyatro, sergi, konser ve grafiti gibi farklı sanatsal etkinliklerle halkımızı buluşturacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri