Belediye Başkanı’na saldırı: Memurlar odaya kilitleyip…

Trabzon’un Tonya ilçesinde Belediye Başkanı Osman Beşel, makam odasında 2 belediye personelinin fiziki saldırısına uğradı. Çalışanlar Başkan’ı makam odasına kilitleyip darp etti. Beşel ifadesinde olayı tüm ayrıntısıyla anlattı.

Trabzon’da şok bir olay yaşandı. Belediye Başkanı çalışanları tarafından darp edildi. Trabzon’un Tonya ilçesinde Belediye Başkanı Osman Beşel, makam odasında 2 belediye personelinin fiziki saldırısına uğradı. Çalışanlar Başkan’ı makam odasına kilitleyip darp etti. Beşel ifadesinde olayı tüm ayrıntısıyla anlattı.

BEŞEL’İN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Saldırıya uğrayan Belediye Başkanı Osman Beşel, o anları anlattı. Beşel’in ifadesine göre, hakkında işlem başlattığı 2 belediye personeli makam odasına girip, kapıyı kilitledi ve Başkan’a yumruk attı, kafa attı, ağır küfürler etti. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, bağırarak yardım istedi. Beşel’in yardımına diğer belediye çalışanları yetişti.

Olayın detayları şöyle: Trabzon Tonya Belediye Başkanı AK Partili Osman Beşel, Cuma günü makamında saldırıya uğradı. Tonya Belediyesi çalışanı H.U. ve H.K., mesaiye uymamaları sebebiyle haklarında tutulan tutanağa öfkelenip Başkan Beşel'i makamına kilitleyerek, saldırıda bulundu.

BASINA DÜŞTÜ

Saldırıyı diğer personeller engelledi. Saldırgan personeller H. U. ve H. K. gözaltına alındı. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’in polise verdiği ifade Trabzon’un yerel basınına sızdı. Beşel ifadesinde saldırıyı tüm detaylarıyla anlattı ve sözkonusu personelden şikayetçi oldu.

"ODAMA GİRİP KAPIYI KİLİTLEDİLER VE..."

Osman Beşel’in ifadesi şöyle: "Ben Tonya Belediye Başkanıyım. 24/05/2024 günü saat: 15.30 sıralarında makam odamda bulunduğum sırada daha önceden haklarında yazılı savunma yazısı yazdığım belediye çalışanları H.U. , H.K. isimli şahıslar makam odama sekreter kapısından girdiler, odaya girdikten sonra H. U. odanın protokol kapısına gitti ve kapının açık olup olmadığını kontrol etti, kapının kilidinin açık olduğunu görünce arkadan kapıyı kilitledi, H. U. içeri girdikten sonra benim daha önceden kendilerine yazdığım savunma yazısını bana doğru sert şekilde uzatarak " bu yazı nedir" şeklinde söylemde bulundu, yine H. K. isimli şahıs da " bu yazı nedir" şeklinde söylemde bulundu, bu sırada H. U. benim yazmış olduğum savunma yazısını yırtarak attı, ben kendilerine " oturun konuşalım" dedim, şahıslar bana" oturmuyoruz" dediler, ben de siz hesap mi sormaya geldiniz" dedim, ve ikisi birden bana hitaben "evet hesap sormaya geldik aha da soruyoruz" diyerek benim üzerime yürüdüler, şahısların ikisi de benim üzerime vurma amacıyla geldiler, makam koltuğuma kadar gelerek bana vurmaya çalışarak yumruklarla bana saldırdılar ve yumrukla bana vurmaya başladılar, şahısların her ikisi de yumruklarla benim vücuduma vurmaya başladılar, ben şahısların bana olan darbelerini ellerimle iterek savuşturmaya çalıştım, bu sırada da odacı çalışanım olan A.İ.'ye seslendim, sonrasında odaya A. İ. ve Zabıta Memuru A. Ç. odaya girdiler, şahısları benden uzaklaştırmaya çalıştıkları sırada H. U. isimli şahıs benim yüz bölgeme kafa attı ve elini belindeki silaha doğru uzattı, ancak orada bulunanlar silahını eline almasını engellediler, odaya gelenler şahısları uzaklaştırmak istedikleri sırada H. U. bana hitaben ".... çocuğu ananı...." şeklinde küfürler ederek odadan çıkarıldılar, odadan çıkarıldıkları sırada iki şahıstan birisi odanın protokol kapısına sert bir şekilde tekme attı ancak hangisinin vurduğunu görmedim. Ben makam odamda beni darp eden ve bana hakaretlerde bulunan, benim makam odamdan çıkmama engel olan H. U. ve H. K. isimli şahıslardan şikayetçiyim.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri