Ankara'daki belediye personellerine her salı eğitim verilecek

Ankara Altındağ'da görev yapan belediye personellerine salı günleri eğitim verilecek. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Her hafta farklı konularda uzmanlar eşliğinde personelimizi bilgilendireceğiz” dedi.

Ankara Altındağ'da görev yapan belediye personellerine her hafta eğitim verileceği öğrenildi. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Her hafta farklı konularda uzmanlar eşliğinde personelimizi bilgilendireceğiz” dedi.

Altındağ Belediyesi ve Altındağ İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle belediye personelleri için "Öfke Kontrolü" konulu bir seminer gerçekleştirildi. Seminer Altındağ Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli psikolog Mustafa Sait Mert tarafından verildi. Personel büyük ilgi gösterdi.

HER HAFTA YAPILACAK

Seminerde öfkenin günlük hayatta neden olduğu problemler ve sağlık üzerindeki etkileri üzerinde duruldu. Psikolog Mert, öfke yönetiminde kullanılan yöntemler, stresin doğurduğu olumsuzluklar ve doğru bilinen yanlışlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, seminerlerin her hafta düzenli olarak devam edeceğini belirtti. Başkan Tiryaki, “Personelimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak seminerlerimizi her Salı günü gerçekleştireceğiz. Bu eğitim serisine ‘Salı Sohbetleri’ ismini verdik ve her hafta farklı konularda uzmanlar eşliğinde personelimizi bilgilendireceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri