Ankara Büyükşehir’den halka gazoz ikramlı Yeşilçam filmi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, AOÇ Parkı’nda milli maç yayınının ardından şimdi de Yeşilçam filmleri oynatacak. Parktaki açık hava sinemasında ilk Yeşilçam filmi 27 Temmuz’da yayınlanacak. İzleyicilere patlamış mısır, pamuk şeker ve gazoz ikram edilecek.

Türk Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 maçlarının ardından kadın voleybol takımımızın Paris 2024 Olimpiyatları’ndaki maçlarını da dev ekranda yayınlayacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Yeşilçam filmleri oynatmaya hazırlanıyor.

Maçların yayınlandığı Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda, bu hafta sonundan itibaren belli tarihlerde Yeşilçam filmleri yayınlanacak.

SANDALYENİ AL GEL

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan duyuruda, “Yeşilçam Efsaneleri Açık Hava Sinemasında Ankara'da. Sandalyeni al gel” denildi.

Duyuruya göre, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda; "Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri" düzenlenecek.

MISIR, GAZOZ, PAMUK ŞEKER İKRAMI

Gecede Yeşilçam filmleri sinemaseverlerle buluşturulacak. AOÇ Doğal Yaşam Parkı'nda Yeşilçam filmi izleyeceklere belediye tarafından patlamış mısır, pamuk şeker ve gazoz ikram edilecek. ABB’nin Yeşilçam filmi yayınının ilki 27 Temmuz akşamı saat 21.00’de başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri