Ankara Büyükşehir’den çocuklara İlk Yardım dersi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, okul öncesi çocuklara, afetler karşısında neler yapılması gerektiği ve ilk yardımın önemi konularında ders vermeye başladı.

Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi, okul öncesi çocuklara, afetler karşısında neler yapılması gerektiği ve ilk yardımın önemi konularında ders vermeye başladı.

‘Afet Farkındalık ve Temel İlk Yardım Semineri’ adı altında düzenlenen dersleri, ABB Afet İşleri Dairesi organize ediyor.

İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Afet Farkındalık ve Temel İlk Yardım Semineri’nin ilki Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi. Seminerde çocuklara deprem, sel ve yangınlarda nasıl davranılması ve neler yapılması gerektiği konuları anlatıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi x hesabından yaptığı duyuruda, konuyla ilgili şu bilgileri verdi:

“Doğal afetlerin olası etkilerine karşı her yaşta toplum bilinci yaratarak güvenliği artırmak amacıyla çalışmalarımız sürüyor.

Afet İşleri Dairemiz, okul öncesi çocuklara yönelik ‘Afet Farkındalık ve Temel İlk Yardım Semineri’ düzenlemeye başladı.

İlki Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen eğitimde çocuklara; deprem, sel ve yangınlarda nasıl davranması ve neler yapmasını gerektiği oyun ve interaktif aktivitelerle anlatıldı.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri