Ankara Büyükşehir Belediyesi yoga ve zumba öğretecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde yoga ve zumba öğretecek. ABB’nin yoga ve zumba kursları için kayıtlar başladı.

Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde vatandaşlara yoga ve zumba öğretecek.

KONTENJANLAR SINIRLI

ABB’nin yoga ve zumba kursları için kayıtlar başladı. Kurslar için kontenjanların sınırlı olduğu ifade edildi.

Büyükşehir’den yapılan duyuruda, “Reformer, pilates, yoga, zumba grup dersleri için kayıtlarımız başlamıştır. Kontenjanımız sınırlıdır” denildi.

Reformer, pilates, yoga, zumba grup derslerinin Altınpark’taki belediye tesisinde yapılacağı kaydedildi. Büyükşehir’e bağlı Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nden sadece üyeler yararlanabiliyor. Sözkonusu kurslara katılmak isteyenlerin, komplekse üye değillerse önce kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ne üyelik ücretsiz ancak başvuru yoğunluğu nedeniyle adaylar sıraya sokulabiliyor.

14 yaş altı başvurular geçersiz sayılırken, 14-18 yaş arası başvuru yapabilmek için veli izni isteniyor. Seans seçimleri başvuru sıralamasına göre yapılıyor.

YENİLENDİ

Altınpark Yüzme Havuzu, önceki yıllarda aşırı kar yağışı sonucu zarar görmüştü. Mansur Yavaş yönetimindeki ABB, havuzu sil baştan yenileyerek, Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda “Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi” adıyla yeniden hizmete açmıştı.

10 bin 460 metrekarelik alana sahip tesiste, 2 adet yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve bunun yanında yüzmeye yeni başlayanlar için 2 adet küçük havuz bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri