Ankara Büyükşehir 22 taşınmazı satışa çıkardı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Maliye’ye ait fakat belediyeye satış yetkisi verilen hisseli taşınmazlarla birlikte, mülkiyetindeki 22 taşınmazı satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait ve belediyeye satış yetkisi verilen hisseli taşınmazlarla birlikte, belediye mülkiyetindeki 22 taşınmazı satışa çıkarıyor.

ABB’den yapılan duyuruya göre, ihaleye katılmak isteyenler, 26 Haziran 2024 tarihine kadar belirtilen belgeleri Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Gayrimenkul Değerleme ve İhale Şube Müdürlüğü’ne iletmesi gerekiyor. İhaleye çıkacak taşınmazlardan 19 tanesi Çubuk’ta bulunurken diğerleri de Çankaya, Etimesgut ve Gölbaşı’nda bulunuyor.

ABB İHALEYE ÇIKIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan ve belediyeye satış yetkisi verilen hisseli taşınmazlarla birlikte, belediye mülkiyetindeki tam ve hisseli 22 adet taşınmazı satışa çıkarıyor. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36’ncu maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek olan ihale, 27 Haziran 2024 tarihinde Belediye Hizmet Binası’nın B-Blok 1’nci katında bulunan Encümen Salonunda yapılacak.

22 TAŞINMAZ BULUNUYOR

27 Haziran’da gerçekleşecek ihalede 22 adet taşınmaz bulunuyor. Bu taşınmazların 19 tanesi Çubuk’ta sanayi alanı olarak bulunurken Gölbaşı’nda bulunan özel sağlık tesis alanı, Çankaya’da bulunan akaryakıt alanı ve Etimesgut’ta bulunan ise ayrık nizam konut olarak belirtiliyor.

SON GÜN 26 HAZİRAN

İhaleye katılmak isteyenler, en geç 26 Haziran 2024 tarihine kadar Hipodrom Caddesi bulunan Belediye Hizmet Binası’nın 14’ncü katında yer alan Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Gayrimenkul Değerleme ve İhale Şube Müdürlüğü'nden ihale şartnamesini almaları gerekiyor.

ABB yetkilileri, yaptığı duyuruda ihaleye katılacaklardan şu belgeleri istedi:

“İmzalı teklif mektubu, imzalı taşınmaz mal satış şartnamesi, ihale yasaklı olmadıklarına dair belge, imzalı yer görme belgesi, geçici teminat alındı makbuzu veya uygun banka teminat mektubu, nüfus kayıt örneği veya kimlik fotokopisi ve ikametgah belgesi. Tüzel kişiler için ticaret sicil gazetesi, faaliyet belgesi ve noter tasdikli imza sirküleri de gerekmektedir.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri