ABB'den İngilizce ve İspanyolca atölyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birliğiyle başlattığı "Öğrencim Olur Musun? Akademi" projesi çerçevesinde atölye çalışmalarına başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birliğiyle başlattığı "Öğrencim Olur Musun? Akademi" projesi çerçevesinde atölye çalışmalarına başlıyor. Her perşembe ve cuma günü, gönüllü öğretmenler ve üniversite öğrencileri eşliğinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Perşembe günleri "Yaratıcılık Atölyesi", "Oyunlarla İngilizce Atölyesi" ve "İspanyolca Atölyesi"; cuma günleri ise "Bilim Atölyesi" ve "Farkındalık Atölyesi" çocuklara sunulacak. Katılmak isteyenlerin ABB Sincan Çocuk Kulübü'ne başvurarak erken kayıt yaptırmaları tavsiye ediliyor.

ATÖLYE ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi, Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birliğiyle düzenlenen "Öğrencim Olur Musun? Akademi" projesi kapsamında atölye çalışmalarına başlıyor. Her perşembe ve cuma günü düzenlenecek etkinliklerde, gönüllü öğretmenler ve üniversite öğrencileri eşliğinde çocuklar için çeşitli atölyeler gerçekleştirilecek.

YARATICILIK VE DİL ATÖLYELERİ

Perşembe günleri, 11-14 yaş grubuna yönelik "Yaratıcılık Atölyesi" saat 14.00-14.50 arasında, 6-10 yaş grubuna yönelik ise 15.00-15.50 saatleri arasında yapılacak. Aynı gün, 6-10 yaş grubuna yönelik "Oyunlarla İngilizce Atölyesi" saat 14.00-14.50 arasında, 11-14 yaş grubuna yönelik "İspanyolca Atölyesi" ise saat 15.00-15.50 arasında düzenlenecek.

BİLİM VE FARKINDALIK ATÖLYELERİ

Cuma günleri, 6-10 yaş grubuna yönelik "Bilim Atölyesi" saat 14.00-14.50 arasında, 11-14 yaş grubuna yönelik ise 15.00-15.50 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Aynı gün, 11-14 yaş grubuna yönelik "Farkındalık Atölyesi" saat 14.00-14.50 arasında, 6-10 yaş grubuna yönelik ise 15.00-15.50 saatleri arasında yapılacak.

KATILIM İÇİN REZERVASYON

Atölye çalışmalarına katılmak isteyenlerin rezervasyon ve bilgi almak için ABB Sincan Çocuk Kulübü'ne başvurması gerekiyor. Atatürk Mahallesi Vatan Caddesi'nde, Belediye İş Merkezi'nde yer alan kulübe rezervasyon yapmak için, belediyenin iletişim numarası kullanılabiliyor. Ayrıca, doğrudan kulübe giderek ya da kulüp ile telefonla iletişime geçerek detaylı bilgi alınıp rezervasyon yaptırılabiliyor. Geniş bir katılımcı kitlesine hitap eden bu atölyeler, çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenleniyor. Bu fırsatı kaçırmamak için belediye tarafından vatandaşlara erken kayıt yaptırması tavsiye ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri