Ankaragücü sorumluluk almadı: Gözler bakanlıkta

Eryaman Stadyumu zemindeki bozukluklarla yine gündemde. Sahanın yeni sezon için bakıma alınmadığı iddialarına Ankaragücü’nden yanıt geldi. Ankaragücü Stadyum Sorumlusu İsmail Can Ocak, sorumluluğun Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda olduğunu söyledi.

2024-2025 sezonunun ilk haftaları sonrası Eryaman Stadyumu'nda oynanan maç hayal kırıklığı oluşturdu. Stadyum zeminine bakım yapılmadığı iddiaları gündeme geldi. İddialara MKE Ankaragücü Stadyum Sorumlusu İsmail Can Ocak'tan açıklama geldi.

İsmail Can Ocak, Eryaman Stadyumu'nun çim bakımı ve tadilatının Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sorumluluğunda olduğunu, ancak Ankaragücü kulübü olarak sahayı en iyi şekilde kullanmak için çaba gösterdiklerini belirtti. Ocak, "Bu sezon stadyum zemininde kesinlikle sorun yaşanmayacak" dedi.

Geçen sezon Süper Lig'in 26. haftasında, 18 Şubat Pazar günü Ankaragücü'nün Galatasaray'ı konuk edeceği karşılaşmanın oynanacağı stat büyük tartışma konusu olmuştu.

Sarı-kırmızılı ekibin başvurusu üzerine Türkiye Futbol Federasyonu çim denetleyicileri, Ankara'ya giderek Eryaman Stadyumu'nun zemininde incelemelerde bulunmuştu.

ÖN KOLTUKLAR SÖKÜLDÜ

Şanlıurfaspor maçı sonrası taraftarların en çok şikayet ettiği konulardan biri, en ön sıradaki koltukların sökülmesi ve taraftarların sahadan uzak kalması oldu.

Bu duruma ilişkin Ocak, kararın Ankara Emniyeti tarafından alınan bir güvenlik önlemi olduğunu ve kulübün bu konuda bir tasarrufu bulunmadığını ifade etti. Ayrıca bu konunun yarın yapılacak Ankara Valiliği'nin güvenlik toplantısında Ankaragücü yönetimi tarafından gündeme getirileceğini ve çözüm arayacaklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri