Polatlı'da göreve geldi, ilk iş ilçe şehitliğini ziyaret etti

Polatlı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın yeni ilçe başkanı Enes Işık, görevinin ilk haftası şehit ailelerinin gönlünü fethetti. Işık, ilk iş olarak vatan uğruna canlarını feda eden kahramanların hatırasına ilçe şehitliğini ziyaret etti.

Polatlı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın yeni ilçe başkanı Enes Işık, göreve başlar başlamaz anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek şehit ailelerinin gönlünü fethetti. Işık, ilk iş olarak vatan uğruna canlarını feda eden kahramanların hatırasına saygı göstermek amacıyla şehit ailelerini ve ilçe şehitliğini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Işık, şehitlerin hatırasını daima canlı tutacaklarını vurguladı. "Makamların en güzeliyle şereflenmiş, şahadet şerbetini içmiş şehitlerimizi bir an olsun unutmadık ve unutmayacağız. Pencereden baktığımızda güneşi esirgemiyorsa gökyüzü, birileri bu günlerin bedelini ödediği içindir. Biz bunun bilincindeyiz," diyen Işık, şehit ailelerinin yalnız olmadığını ve her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

KUR'AN OKUNDU, DUALAR EDİLDİ

Işık ayrıca Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Polatlı İlçe Başkanlığı olarak şehit ailelerinin her türlü ihtiyaçlarında destek olmaya hazır olduklarını ifade etti. "Görevimize onların hayır dualarıyla başladık. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum" şeklinde konuştu.

Şehit ailelerinin evlerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri