Veli Gündüz Şahin'e tepki: Milleti hiçe sayanlar bedeli sandıkta öder

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Çankaya’da eylem yapan sözde hayvanseverleri ziyaret etti. Görüntülere tepki gösteren Avukat Meltem Zorba, “Milletin can güvenliğini, halk sağlığını hiçe sayarsanız bunun bedelini siyasi olarak ödersiniz” dedi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçede başıboş köpeklerin toplanmasına tepki gösteren ve Çankaya’daki Kuğulu Park’ta oturma eylemi yapan sözde hayvanseverleri ziyaret etti. Yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Veli Gündüz Şahin, CHP Genel Başkanı Özel’in başıboş köpeklere ilişkin açıklamalarına destek verdiğini belirterek, “ Sayın Genel Başkanımızın, partimizin, hayvansever dostlarımızın yanında olduğumuzu, olacağımızı net bir şekilde beyan ediyorum” dedi.

Şahin, hayvanseverlerden bir gözlemci eşliğinde sokaktan topladıkları hayvanları tedavi edip kısırlaştırdıktan sonra aldıkları yere bırakacaklarını sözlerine ekledi. Avukat Meltem Zorba ise konuya dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Beyler o oylar tepki oyuydu, emanet oydu. Eğer milletin can güvenliğini, halk sağlığını hiçe sayarsanız bunun bedelini siyasi olarak ödersiniz” dedi.

TÜM CANLARI KORUYALIM

Mamak Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Şahin’in ziyaretini “Kuğulu Park'ta Hayvan Hakları Aktivistlerinin seslerine ortak olduk. Belediyemizin sosyal medya hesabı ve resmi kaynaklar haricinde "Kedi-Köpek toplatıldı" şeklinde çıkan haberler asılsızdır. İtibar etmeyiniz! Haydi, hep birlikte bu güzel şehri ve içinde yaşayan tüm canları koruyalım!” sözleriyle duyurdu.

SEÇİLME NEDENİNİZ BAŞIBOŞ KÖPEKLER

Avukat Meltem Zorba, Belediye’nin paylaşımına verdiği yanıtta Başkan Veli Gündüz Şahin’in açıklamalarına tepki göstererek, “Millet, başıboş köpek sorununun çözümüne ilişkin kanun değişikliğini yapmadı diye, AK Parti’ye kızdığı için bunlara oy verdi. Bunlar da kendilerini seçim kazandık sanıyorlar!” diye konuştu.

VATANDAŞIN KARŞISINA ÇIKAMAZSINIZ

Meltem Zorba, “Beyler o oylar tepki oyuydu, emanet oydu. Eğer milletin can güvenliğini halk sağlığını hiçe sayarsanız bunun bedelini siyasi olarak ödersiniz. Ancak tabii ki oturup 4-5 sene seçimi beklemeyiz, yasayı ihlal edecek olursanız, bunun hesabını yargıda vereceğiniz gibi vatandaşın da karşısına çıkamazsınız” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Mamak Belediyesi ilçedeki başıboş köpeklerin toplandığına dair iddiaları yalanlamıştı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ise ilçede görevlendirmek üzere gönüllü veterinerler aradıklarına ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bu ne acizlik?

Ankara Haberleri