Vatandaş şikayet etti: EGO, yolcu almayan otobüs şoförünü uyardı

EGO Genel Müdürlüğü gelen şikayet üzerine duraktan yolcu almayan şoföre uyarı yaptı. Yapılan açıklamada, bölgedeki tüm şoförlere gerekli uyarı ve ikazların tekraren yapıldığı duyuruldu.

EGO Genel Müdürlüğü durakta bekleyen yolcuları keyfi olarak almayan bir otobüs şoförüne uyarıda bulundu. Olay bir vatandaşın sosyal medya üzerinden EGO'yu etiketleyerek yaptığı şikayetle gündeme geldi.

Vatandaş sosyal medya paylaşımında, "641 nolu otobüs orta ve arka taraflar boş olmasına rağmen durakta durmadı. Bu şoförlere birileri söylesin. Sabah sabah keyfimizden durakta beklemiyoruz, işe gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

TÜM SÜRÜCÜLER UYARILDI

EGO Genel Müdürlüğü ise hızlı bir şekilde konuya yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "51170 numaralı durakta durmadığı tespit edilen 06 CTU 878 plakalı, 02-501 kod numaralı aracın orta ve arka kısımlarında boşluk bulunmasına rağmen yolcularımızın boş kısımlara ilerlemedikleri görülmüş olup, ilgili araç sürücüsü güzergahımız üzerinde bulunan duraklarda yolcu indirme-bindirme yapması konusunda uyarılmıştır" denildi.

Ayrıca bölgede görev yapan tüm otobüs şoförlerine, güzergahları üzerindeki duraklarda yolcu alma ve indirme konusunda gerekli uyarıların tekrar yapıldığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri