Türkiye'yi şoförler yönetiyor: Yeni başkanın Ankara'daki makam odası doldu taştı

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Yiğiner, yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşıyor. Yeni görevine başlamasının ardından birçok önemli ismi Ankara'da ağırlayan Yiğiner, diplomasi trafiği ile dikkat çekiyor.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Kurulu'nda başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Yiğiner, yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşıyor. Yeni görevine başlamasının ardından birçok önemli ismi makamında ağırlayan Yiğiner, ziyaretçileriyle gerçekleştirdiği görüşmeleri sosyal medya hesabından paylaşarak kamuoyunu bilgilendiriyor.

Yiğiner’in son paylaşımlarında dikkat çeken ziyaretlerden biri Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ziyareti oldu. TŞOF Genel Başkan Vekili İbrahim Yılmaz ile birlikte Yaşar’ı ağırlayan Yiğiner, samimi bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirterek, "Olağanüstü Genel Kurulumuz vesilesiyle hayırlı olsun dileklerini ileten Başkanımız Fethi Yaşar’a nazik ziyareti ve hediyesi için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİLER ARASINDA YOK YOK

Bir diğer önemli ziyaret, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyet tarafından gerçekleştirildi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akyüz, ANKESOB Başkan Vekili Mehmet Ali Okumuş ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri de Yiğiner’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Yiğiner, Kent Konseyi’nin şehir gelişimine yönelik katkılarını vurgulayarak, “Nazik ziyaretleri, hediyeleri ve iyi dilekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ertan Işık ve ANKESOB Başkan Vekili Mehmet Ali Okumuş da Yiğiner’e tebrik ziyaretinde bulunanlar arasında yer aldı. Ziyaretin ardından Yiğiner, misafirlerine teşekkürlerini ileterek, “Nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

BAKANDAN MAKAM ZİYARETİ

Son olarak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da TŞOF’u ziyaret eden isimlerden biri oldu. Başkan Vekilleri Muharrem Karabacak ve İbrahim Yılmaz, TŞOF Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Soydaş ve Köksal Semerci, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger ile birlikte Uraloğlu'nu ağırlayan Yiğiner, bu önemli görüşmede ulaşım esnafının taleplerini ve beklentilerini detaylı bir şekilde ilettiklerini belirtti. Yiğiner, Uraloğlu’nun samimi yaklaşımı ve çözüm odaklı tutumundan dolayı teşekkürlerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri