Sincan'ın ardından Çubuk’ta benzer facia: Asansör boşluğuna düşüp öldüler

Sincan’da Berensu Bolat’ın asansör boşluğuna düşerek can vermesinin ardından benzer bir olay da Çubuk’ta yaşandı. Çubuk’ta bir inşaatta stajyer olarak çalışan lise öğrencisi 15 yaşındaki çocuk, 6'ncı kattan asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Ankara'da dün iki ayrı adreste asansör faciaları yaşandı. Sincan Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 13 yaşındaki Berensu Bolat’ın asansör boşluğuna düşerek can vermesinin ardından benzer bir olay da Çubuk’ta meydana geldi.

Çubuk Atatürk Mahallesi Kurbantepe Caddesi’ndeki bir inşaatta stajyer olarak çalışan lise öğrencisi 15 yaşındaki çocuk, 6'ncı kattan asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

EREN ALPEREN KURTARILAMADI

Çubuk’taki acı olay, Atatürk Mahallesi Kurbantepe Caddesi üzerinde Salı günü öğlen saatlerinde meydana geldi. Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenci olan Eren Alperen Kocayavuz, stajyer olarak bulunduğu bir inşaatta dengesini kaybederek 6'ncı kattan asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı. İnşaat çalışanlarının ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çubuk Devlet Hastanesine kaldırılan Eren Alperen Kocayavuz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BERENSU DA KURTARILAMADI

Aynı gün Sincan’da da benzeri bir olay yaşandı. Sincan Fevzi Çakmak’taki bir sitenin asansöründe mahsur kalan 13 yaşındaki Berensu Bolat, kurtarılmaya çalışılırken 6. kattan boşluğa düşerek feci şekilde can verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri