Sincan'daki şüpheli şahıslar emniyet ekipleri tarafından yakalandı

Ankara Sincan'da 29 Ağustos'ta Tandoğan Mahallesi Buhara Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinde yaşanan olayla ilgili Sincan Kaymakamlığı'ndan açıklama yapıldı. Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şüpheli şahsı yakaladığı belirtildi.

Ankara Sincan'da, 29 Ağustos'ta Tandoğan Mahallesi Buhara Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinde yaşanan şüpheli bir olayla ilgili Sincan Kaymakamlığı'ndan bir açıklama yapıldı.

Kaymakamlığın basın açıklamasında, bir şüpheli şahsın iş yeri çalışanını darp edip hakaret ettiği ve bu olayı sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparak takipçileri ile paylaştığı belirtildi. Olayın bazı basın yayın organları tarafından haberleştirilmesi üzerine kamuoyunun bilgilendirilmesine ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.

Sincan Kaymakamı Levent Kılıç

TAHKİKAT BAŞLATILDI

Olayın hemen ardından Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verildiği ve Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hızlı bir şekilde harekete geçerek olayın şüphelisi E.D.T.'yi yakaladığı bildirildi. Şüpheli hakkında "Kasten Yaralama" ve "Hakaret" suçlarından adli tahkikata başlanıldığı kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri