Sincan’da kreş kayıtları başlıyor: Noter huzurunda kura çekilecek

Sincan’da 2024-2025 eğitim öğretim yılı kreş kayıtları başlıyor. Talihli aileler, cuma günü Lale Konferans Salonu’nda noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlenecek.

Sincan’da 2024-2025 eğitim öğretim yılı için kreş kayıtları başlıyor. Papatya, Menekşe, Leylak, Zambak ve Lale Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nin kayıt listeleri, Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi ile belirlenecek.

Ön kayıt işlemini tamamlayan tüm aileler, kura çekim törenine davet edildi. Talihli aileler, 2 Ağustos Cuma günü Lale Konferans Salonu’nda yapılacak kura çekimi ile belirlenecek.

BAŞKAN DAVET ETTİ

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, kreş kayıtları için yapılacak kurayı sosyal medya hesabından duyurdu. Ercan, “En az çocuklar ve aileleri kadar bizler de heyecanlıyız. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Kreş ve Gündüz Bakımevlerimizin kesin kayıt listesi Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi ile belirlenecektir.

Kreş ve Gündüz Bakımevlerimizde verilen eğitimin kalitesine büyük ilgi gösteren tüm ebeveynlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Anneler ve babalar müsterih olsun; okul öncesi eğitime yönelik yatırımlarımızın artarak devam edecek” dedi.

FAHİŞ ZAM YAPILDI

Sincan Belediyesi’ne bağlı Menekşe, Papatya, Zambak, Leylak ve Lale kreşlerinin ücretlerine fahiş zam yapıldı. Fiyatlar aylık 3 bin 500 liradan 7 bin liraya çıktı. Ön kayıt başvuruları sona eren kreşlerde yoğun ilgi yaşandı ancak yapılan yüzde 100 zam hayal kırıklığı oluşturdu. Kreşlerde eğitim 2 Eylül’deki oryantasyon süreci ile başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri