Sıcaklar arızaya neden oldu: Metro seferleri durduruldu

Aşırı sıcaklıklar Ankara Metrosu’nda arızaya neden oldu. Kızılay-Koru Metro hattı seferleri arıza sebebiyle bir süreliğine durduruldu.

Ankara’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar insanlar kadar araç gereçleri de olumsuz etkileyebiliyor. Aşırı sıcaklıklar Ankara Metrosu’nda arızaya neden oldu. Kızılay-Koru Metro hattı seferleri arıza sebebiyle durduruldu.

EGO Genel Müdürlüğü, Kızılay-Koru Metro hattı seferlerinin güç kaynağı ve haberleşme sisteminde aşırı sıcak kaynaklı yaşanan arıza nedeniyle durdurulduğunu duyurdu.

EGO'nun internet sitesinde yer alan duyuruda, şöyle denildi: "Güç kaynağı ve haberleşme sisteminde aşırı sıcak kaynaklı yaşanan arıza nedeniyle M2 (Kızılay-Koru) Metro hattımızın seferleri durdurulmuştur. Söz konusu hatta ek otobüs seferlerimiz ile hizmete devam edilecektir."

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Bu arada, Ankara'da aşırı sıcak hava nedeniyle M2 (Kızılay-Koru) Metro hattının güç kaynağı ve haberleşme sisteminde meydana gelen arıza sonrası durdurulan seferler normale döndü.

EGO'dan yapılan açıklamada, Ankara Metrosu M2 hattında yaşanan haberleşme ve güç kaynağı arızalarının giderildiği ve seferlerin normale döndüğü belirtilerek, "Trenlerimiz Kızılay-Koru hattı boyunca tüm istasyonlarda düzenli olarak hizmet vermeye devam etmektedir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri