Çamlıdere'ye Ankara Konağı yapılacak

Ankara Kulübü Derneği Başkanı Metin Özaslan, Seymen ve Bacıerenlerle birlikte Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede Çamlıdere'ye yeni bir Ankara Konağı yapılması için mutabakata varıldı.

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Seymen ve Bacıerenlerle birlikte, Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında Ankara Kulübü Derneği ile Çamlıdere Belediyesi arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi üzerine görüşmeler yapıldı.

Dr. Metin Özaslan, ziyarette yaptığı konuşmada Çamlıdere’deki tarihi ve kültürel değerlerin korunması ve yaşatılması adına Ankara Kulübü Derneği’nin her türlü desteğe hazır olduğunu belirtti.

Özaslan, Çamlıdere'de insan ve toplum odaklı projeler geliştirilmesine katkı sağlayacaklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Ceylan’a başarı dileklerinde bulundu.

ÇAMLIDERE'YE YENİ KONAK

Ziyarette Ankara Kulübü Derneği'nin Çamlıdere'de inşa edeceği tarihi konak da gündeme geldi. Özaslan, konağın Çamlıdere halkı için kültürel bir merkez olacağını belirtti. Burada Seymenlik ve Bacıerenlik kültürünün yaşatılacağını söyledi. "Konağımız, Çamlıderelilerin evi olacak," diyen Özaslan, projeyi en kısa sürede hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ise ziyaret ve iyi dilekler için teşekkür etti. Çamlıdere’yi sosyal, ekonomik ve kültürel olarak daha güçlü bir hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Başkan Ceylan, Ankara Kulübü Derneği'nin Çamlıdere Şube Konağı projesine tam destek vereceklerini ve işbirliğini en kısa sürede hayata geçireceklerini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri