EGO otobüsleri tam kapasite çalışmaya başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı EGO Genel Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte toplu taşıma hizmetlerinde kışlık servis programına geçileceğini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı EGO Genel Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte toplu taşıma hizmetlerinde kışlık servis programına geçileceğini duyurdu. Bugün okulların açılmasıyla birlikte otobüs, metro ve ANKARAY hatlarında tam kapasiteyle hizmet verileceği belirtildi.

TAM KAPASİTEYE GEÇİLDİ

EGO yetkililerinden yapılan açıklamada, yeni eğitim yılının başlamasıyla birlikte yolcu yoğunluğunun artacağı öngörülerek, genel mesai saatleri ve okulların ders başlangıç-bitiş saatleri dikkate alınarak bir kışlık çalışma programı hazırlandığı ifade edildi. Bu doğrultuda toplu taşıma araçları, şehir içi ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması adına tam kapasite çalışacak.

Vatandaşlar, EGO otobüslerinin güncel hareket saatleri ve güzergâhlarına 8 Eylül Pazar gecesi saat 24.00'ten itibaren EGO CEP'TE mobil uygulaması ve EGO'nun resmi internet sitesi üzerinden (www.ego.gov.tr) ulaşabilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri