Meclis'te kabul edildi: Artık ücret alınmayacak

ABB ve Gazi Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen Teknik Eğitim Kursları (BELTEK) için artık kayıt ücreti alınmayacak. ABB Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısında alınan kararla kurslarının kayıt ücretinin kaldırılması teklifi oybirliğiyle kabul edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen Teknik Eğitim Kursları (BELTEK) için artık kayıt ücreti alınmayacak. ABB Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısında alınan kararla, BELTEK kurslarının kayıt ücretinin kaldırılması teklifi oybirliğiyle kabul edildi.

BELTEK kursları akademisyenler tarafından verilen 16 kategori ve 87 farklı branşta eğitim imkanı sunuyor. Başkentliler arasında yoğun ilgi gören kurslar her yaştan vatandaşın mesleki becerilerini geliştirmesi için fırsat sunuyor.

YOĞUN TALEP YAŞANIYOR

ABB, "eğitimde fırsat eşitliği" ilkesini temel alarak gençlerden yaşlılara kadar geniş bir kitleye hitap eden mesleki eğitim kurslarını sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Gazi Üniversitesi Rektörlüğü iş birliğiyle yürütülen BELTEK kursları yeni eğitim-öğretim döneminde de yoğun talep görmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri