Mansur Yavaş'tan konsol oyunu hamlesi: E-Spor Akademisi açılıyor

Büyükşehir Belediyesi, organize video oyunu dünyasında önemli bir adım atarak E-Spor Akademisi'ni hayata geçireceğini duyurdu. 22 saatlik bir eğitim programı sunulacak akademide ön talep dönemi başladı.

Büyükşehir Belediyesi E-Spor Akademisi gençlerin takım çalışması, liderlik ve üretkenlik gibi becerilerini geliştirmeyi amaçlayan 22 saatlik bir eğitim programı sunacak. Eğitimler, deneyimli uzmanlar tarafından verilecek ve ön kayıtlar internet üzerinden alınacak.

12 saati yüz yüze gerçekleştirilecek olan eğitimin 10 saati ise uzaktan yapılacak. E-Spor akademisi programı, E-spor alanında kariyer hedefleyen gençler için önemli bir fırsat sunuyor.

ÖN TALEPLER ALINMAYA BAŞLANDI

Büyükşehir Belediyesi, Espor dünyasında önemli bir adım atarak E-Spor Akademisi'ni hayata geçiriyor. Son duyurulara göre, akademi için ön talepler toplanmaya başlandı. Akademi, gençlerin takım çalışması, liderlik, üretkenlik ve bireysel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan kapsamlı bir eğitim programı sunacak.

EĞİTİM PROGRAMININ DETAYLARI

Eğitimler, deneyimli antrenörler, hukukçular, sağlıkçılar ve fizyoterapistler tarafından verilecek. Akademinin eğitim içeriği, Espor kavramı ve branşları, Esporda sağlık ve beslenme, Esporda hukuk ve kişi hakları gibi çeşitli konuları kapsayan 12 farklı başlıktan oluşuyor.

Ön kayıt oluşturmak isteyen katılımcılar, internet sitesi üzerinden ön taleplerini iletebilecekler. Eğitim programında, Espor oyun koçluğu, oyuncu testi gibi pratik becerileri de geliştirecek konulara yer veriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri