Mansur Yavaş 18. köprülü kavşağını bugün açıyor

ABB Son 5 yılda tamamlanan 18. köprülü kavşağını Pursaklar'da açıyor. Projenin hayata geçmesiyle birlikte Protokol Yolu trafiğinde önemli bir rahatlama sağlanacak. Buna ek olarak zaman ve ekonomi tasarrufu artacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki trafik sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Son olarak, 5 yılda tamamlanan 18. köprülü kavşak, Başkentlilerin hizmetine sunuldu. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle Ankara trafiğinde önemli bir rahatlama sağlanırken, zaman ve ekonomik tasarruf da elde edildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Masraf olmasın diye açılış töreni yapmadık ama bunları yaptık. 5 yılda 17 köprü/köprülü kavşağı Ankara’mıza kazandırdık" ifadelerine yer vermişti.

BUGÜN AÇILIYOR

Özellikle Pursaklar ilçesindeki trafik sorunlarını çözmek amacıyla başlatılan "Pursaklar Alternatif Giriş-Çıkış Bulvarı ve Alt Geçidi" projesinde sona gelindi. 700 metre uzunluğundaki alt geçit, 3 gidiş ve 3 geliş olmak üzere toplam 6 şeritli olarak inşa edildi. Proje kapsamında, Özal Bulvarı’ndaki trafik akışını rahatlatmak amacıyla yeni bir kavşak bağlantısı da oluşturuldu. Esenboğa Havalimanı-Şehir Merkezi istikameti bu akşam trafiğe açılacak, tüm bağlantı yollarının ise 30 Ağustos’ta tamamlanması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri