Mamak'ta genç basketbolcular aranıyor

Mamak Belediyesi, 25 Ağustos’ta Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda genç yetenekler için basketbol seçmeleri düzenleyecek.

Mamak Belediyesi, 25 Ağustos’ta Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda genç yetenekler için basketbol seçmeleri düzenleyecek. U10'dan U18'e kadar farklı yaş gruplarını kapsayan seçmelere katılacak sporcular, belirlenen saatlerde yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Katılım için gençlerin, kimlik fotokopisi, temiz spor ayakkabısı ve uygun spor kıyafeti ile gelmeleri gerekirken seçmeler hakkında detaylı bilgi almak isteyenler belediyeye ait telefon numarasından iletişime geçebilecek. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde voleybol seçmelerini de duyuran Mamak Belediyesi, sporun çeşitli dallarında gençleri desteklemeyi amaçlıyor.

GENÇ BASKETBOLCULARINI ARIYOR

Mamak Belediyesi, genç yetenekleri keşfetmek amacıyla 25 Ağustos 2024 tarihinde basketbol seçmeleri düzenliyor. Seçmeler, Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda gerçekleşecek ve farklı yaş gruplarındaki çocuklar için belirlenen saatlerde yapılacak. U10, U12, U14, U16 ve U18 kategorilerinde yer alacak genç sporcular, basketbol yeteneklerini sergileme fırsatı bulacaklar.

VOLEYBOL DA DUYURULMUŞTU

Mamak Belediyesi'nin spor alanında genç yetenekleri destekleme çalışmaları, basketbolun yanı sıra voleybol branşını da kapsıyor. Geçtiğimiz günlerde voleybol seçmelerini duyuran belediye, bu alanda yetenekli gençleri tespit etmeyi ve sporun farklı dallarına ilgi duyan gençleri teşvik etmeyi hedefliyor. Seçmelerin ardından başarılı olan sporcular, belediyenin voleybol ve basketbol takımı bünyesinde eğitim alarak yeteneklerini geliştirme fırsatı bulacak.

KATILIM ŞARTLARI

Mamak Belediyesi yaptığı duyuruda basketbol seçmelerine katılmak isteyen gençler, seçme gününde yanlarında kimlik fotokopisi, temiz spor ayakkabısı, su ve uygun spor kıyafeti bulundurması gerektiğini açıkladı. Katılım şartlarına uygun şekilde hazırlanan genç sporcular, yeteneklerini sergileyip basketbol kariyerlerine ilk adımlarını atma fırsatı elde edebilecekken seçmelerle ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, belediyeye ait telefon numaralarını arayarak daha fazla bilgi alabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri