Mamak Kıbrısköy'de yollar bozuk: Vatandaş yetkililere seslendi

Kıbrısköy Mahallesi sakinleri, 1972'nci cadde üzerindeki bozuk yolun onarılmamasından şikayetçi. Vatandaşlar parça parça yamalar yerine, yolun tamamen yenilenmesini istiyor.

Mamak'ın Kıbrısköy Mahallesi sakinleri, 1972'nci cadde üzerindeki bozuk yolun uzun süredir onarılmamasından şikayetçi. Sık sık yapılan parça parça yamalar yerine, yolun tamamen yenilenmesini talep eden mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi'nden kalıcı bir çözüm bekliyor. Bir mahalleli, “Derdimizin dermanı hemen yanı başımızda tek yapılması gereken ufak bir çalışma ile asfalt döküp yolumuzu düzenlemek. Büyükşehir Belediyesinden rica ediyoruz bizim yolumuzu da yapsın. Zaten yanı başında hemen iş makineleri var. Çok kısa sürebilecek bir çalışmayla yapılabilir” dedi.

KALICI ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Mamak’ın Kıbrısköy Mahallesi sakinleri, 1972'nci cadde üzerinde yıllardır süren yol sorununa dikkat çekerek Büyükşehir Belediyesinden kalıcı bir çözüm istiyor. Mahalle sakinleri, yolun her defasında parça parça onarılmasına rağmen, tam anlamıyla yenilenmediğini ve bu durumun günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini belirtti. Çevre sokaklarda devam eden yol çalışmalarının kendi caddelerine de yapılmasını talep eden bir mahalleli, “Yolumuzun yapılmasını istiyoruz. Mansur Başkan’dan rica ediyoruz. Zaten yanı başında hemen iş makineleri var. Çok kısa sürebilecek bir çalışmayla yapılabilir” dedi.

YILLARDIR DEVAM EDİYOR

Mahallede yaşayan vatandaşlar, 1972’nci caddede uzun yıllardır devam eden bozuk yol sorununun çözülmemesinden şikayetçi. Bir mahalleli, "Yolumuz her seferinde parça parça yama şeklinde yapılıyor ve sonra yeniden kazılıyor. Bu nedenle sürekli kullanılamaz halde bulunuyor" diyerek yaşanan durumu özetledi. Vatandaşlar, geçici onarımlar yerine yolun tamamen yenilenmesini ve kalıcı bir çözüm getirilmesini talep ediyor.

Mahalle sakinleri, caddenin sürekli olarak çalışma ve kazı faaliyetlerine sahne olduğunu, bu durumun hem yolun kullanılabilirliğini azalttığını hem de günlük yaşamı zorlaştırdığını ifade ediyor. Mahalle sakinleri, yetkililerin taleplerine kulak vererek yolun düzgün bir şekilde yapılmasını istiyor.

BELEDİYE'YE ÇAĞRI

Mahalle sakinleri, ilgili caddenin başında Büyükşehir Belediyesine ait asfalt çalışma makinelerinin olduğunu ifade ederek, “Derdimizin dermanı hemen yanı başımızda tek yapılması gereken ufak bir çalışma ile asfalt döküp yolumuzu düzenlemek. Ankara Büyükşehir Belediyesinden rica ediyoruz bizim yolumuzu da yapsın. Civardaki diğer yollar yapılırken bizim yolumuz eski ve bozuk kalmasın” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri