Mamak Belediyesi genç voleybolcuları arıyor

Mamak Belediyesi, 17 Ağustos’ta 12-18 yaş arasındaki gençler için voleybol takım seçmeleri düzenleneceğini duyurdu.

Mamak Belediyesi, 17 Ağustos’ta 12-18 yaş arasındaki gençler için voleybol takım seçmeleri düzenleyecek. Mamak Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde düzenlenecek midi, küçük, yıldız ve genç takımlar için yapılacak seçmelere katılmak isteyenlerin kimlik fotokopisi, temiz spor ayakkabısı ve uygun spor kıyafeti ile gelmeleri gerekiyor. Mamak Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla seçmeler hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin belediye ile iletişime geçmesi gerektiğini açıklamasına ekledi.

GENÇ VOLEYBOLCULARA FIRSAT

Mamak Belediyesi, voleybol tutkunu gençler için önemli bir etkinlik düzenliyor. 17 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek voleybol takım seçmeleri, midi (2012/2013), küçük (2010/2011), yıldız (2008/2009) ve genç (2006/2007) takımları olmak üzere 12-18 yaş arasındaki çocuklara yönelik olarak yapılacak. Seçmeler Mamak Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde düzenlenecek.

KATILIM ŞARTLARI AÇIKLANDI

Voleybol takımında yer almak isteyen genç yeteneklerin, seçmelere kimlik fotokopisi, temiz spor ayakkabısı, su ve uygun spor kıyafeti ile katılmaları gerekiyor. Seçmelerde, midi, küçük, yıldız ve genç takımlar için ayrı saatlerde değerlendirmeler yapılacak. Her yaş grubundan yetenekli sporcular, takımda yer alabilmek için mücadele edecek.

SOSYAL MEDYADA DUYURDU

Mamak Belediyesi X hesabından yaptığı paylaşımla birlikte voleybol seçmelerinin başladığı şu şekilde duyurdu:

“Mamak Belediyesi Voleybol Takımı Seçmeleri Başlıyor! Genç yetenekler sahaya! Mamak Belediyesi olarak 12-18 yaş arasındaki çocuklar için voleybol takım seçmeleri düzenliyoruz. Voleybol yeteneklerinizi göstermek ve takımımızda yer almak için sizi bekliyoruz!”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri