Gençlik Parkı'ndaki lunapark kış sezonuna hazırlanıyor

Gençlik Parkı’nda yaz boyunca yoğun ilgi gören lunaparkta, okulların açılmasıyla birlikte çalışma saatleri değişiyor. Sezonda öğlen 15.00'te açılan eğlence merkezinin açılış saati sabah 10.00 olarak güncellenecek.

Gençlik Parkı’ndaki lunapark yaz sezonunun son günlerini yaşıyor. Yaz boyunca yoğun ilgi gören lunaparkta, okulların açılmasıyla birlikte çalışma saatleri değiştirilecek.

Bu yaz sezonu Gençlik Parkı lunaparkı için oldukça hareketli geçti. Ankaralılar ve şehir dışından gelen ziyaretçiler, parkı adeta bir eğlence merkezi haline getirdi. Lunapark esnafı, yaz sezonunda hafta sonları ve tatil günlerinde büyük bir yoğunluk yaşadıklarını belirterek memnuniyetlerini dile getirdi. Lunapark yöneticilerinden Ahmet Yılmaz, "Bu sezon beklediğimizden daha kalabalık geçti. Pandemi sonrası insanların açık alanlara yönelmesi, işimize olumlu yansıdı" dedi.

KIŞA HAZIRLIK

Yaz boyunca 15:00-24:00 saatleri arasında hizmet veren lunapark, kış sezonuna geçiş yapmaya hazırlanıyor. Kış aylarında lunapark ziyaretçilerini sabah 10:00’dan itibaren ağırlayacak. Ahmet Yılmaz, "Kış sezonu yaz sezonuna göre daha sakin geçse de, hafta sonları ve özel günlerde ziyaretçilerimizi bekliyoruz. Bu süreçte ziyaretçilerimize uygun ısıtma ve konfor koşulları sunarak keyifli bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Gençlik Parkı’ndaki büfelerin ve oyun alanlarının işletmecileri de yaz sezonundan memnun. Yoğun sezon boyunca elde ettikleri gelirden dolayı mutlu olduklarını belirten esnaflar, kış sezonunda da benzer bir başarıyı sürdürmeyi umuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri