Etimesgut Belediyespor anlaşmazlığı büyüdü: Behzat Ç. zor kullanıyor

Etimesgut Belediyesi yönetimi, Etimesgut Belediyespor'un kendilerine devredilmemesi üzerine yıldırma girişimlerine başladı. Kulübün takım otobüsüne zabıta ve belediye ekipleri tarafından zorla el konuldu.

Etimesgut Belediyesi Spor Kulübü, resmi X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, dün yaşanan sıra dışı bir olayı kamuoyuna duyurdu. Açıklamada, Etimesgut Belediyespor'a ait kulüp otobüsünün, Şaşmaz Sanayi Sitesi'nde bakım işlemlerinin tamamlanmasının ardından kulübe geri dönüşü sırasında belediyeye ait bir zabıta aracı tarafından durdurulduğu ve otobüse el konulduğu belirtildi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Etimesgut Belediyespor'un açıklamasına göre otobüsün önü zabıta ve sivil kıyafetli kişiler tarafından kesilerek araç zorla alıkonuldu. Olayın ardından sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunulduğu ve yasal işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ile yardımcıları Mutlu Kerimoğlu, Taylan Özgüven ve belediye meclis üyesi Ozan Yiğit, Etimesgut Belediyespor yöneticileri ile toplantı yapıp kulübün kendilerine devrini istedi. Kulübün devrinin yapılmaması üzerine Belediye yönetiminin spor kulübüne mobbing yaptığı iddia ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri