EGO duraklarında bank ve gölgelik yok: Vatandaş sıcakta kavruldu

Samsun yolu üzerinde bulunan 31141 numaralı Yeşilbayır otobüs durağının gölgeliği ve oturma bankı bulunmuyor. Vatandaşlar sıcak yaz günlerinde sıkıntı yaşatıyor.

Mamak Samsun yolu üzerinde bulunan 31141 numaralı Yeşilbayır otobüs durağının gölgeliği ve oturacak bankı olmaması sıcak yaz günlerinde vatandaşlara zorluk yaşatıyor. Sıcaktan yorulan vatandaşlar kaldırım üzerinde bulunan reklam panolarına yaslanıyor ve kaldırım kenarına oturuyor. Günün çoğu zamanında güneş alan durakta otobüs beklemek vatandaşlar için çileye dönüşüyor. Konu ile ilgili konuşan vatandaşlar yetkililerden modern bir otobüs durağı yapılmasını istiyor.

VATANDAŞ ZORLANIYOR

Samsun yolu üzerinde bulunan 31141 numaralı Yeşilbayır otobüs durağının gölgeliği ve oturacak bankı olmaması, sıcak yaz günlerinde vatandaşlara büyük sıkıntılar yaşatıyor. Günün çoğu zamanında güneş altında kalan durakta otobüs bekleyen vatandaşlar, serinlemek için kaldırım kenarına oturmak ya da reklam panolarına yaslanmak zorunda kalıyor. Bu durum, özellikle yaşlılar ve çocuklar için ciddi bir sorun haline gelmiş durumda.

MODERN DURAK LAZIM

Durakta bekleyen vatandaşlar, yaşadıkları zorlukları dile getirerek yetkililerden modern bir otobüs durağı yapılmasını talep ediyor. Vatandaşlar, gölgelik alanların ve oturma banklarının bulunmadığı bu durakta beklemenin, yaz aylarında çekilmez hale geldiğini belirtiyor. Belediye yetkililerinin bu konuda harekete geçmesi ve vatandaşların rahatça otobüs bekleyebileceği bir durak inşa edilmesi isteniyor.

YAŞLILAR ETKİLENİYOR

Mevcut bulunan durağın yetersiz olduğunu belirten bir vatandaş özellikle yaşlıların sıcaktan çok fazla etkilendiğini şu şekilde söyledi:

"Bu durak çok yetersiz. Gölgelik olsa, oturacak bir yer olsa daha rahat ederiz. Biz yine iyi kötü bir şekilde bekleyebiliyoruz. Fakat yaşlılar güneşin altında yoğun sıcaktan etkileniyor. Yakınında hemen Mamak Devlet Hastanesi var oraya gidip gelenler de oldukça fazla oluyor ve bu konudan etkileniyorlar. Büyükşehir Belediye yetkililerinden bu konuda adım atmalarını bekliyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri