Çubuk Çayı'ndan yayılan ağır koku Sincan'da hayatı felç ediyor

Sincan'da sıcaklıkların artmasıyla Çubuk Çayı’ndan yayılan kötü kokular, ilçe sakinlerini iyice çileden çıkardı. Sincan'ın ortasından geçen çayın etrafa yaydığı ağır koku günlük hayatı felç ediyor

Sincan'da sıcaklıkların artmasıyla Çubuk Çayı’ndan yayılan kötü kokular, ilçe sakinlerini iyice çileden çıkardı. Sincan'ın ortasından geçen çayın etrafa yaydığı ağır koku, vatandaşların günlük hayatını adeta felç etti.

Polatlı Postası'nın haberine göre, Sincanı ikiye bölen Çubuk Çayı’ndan yayılan kötü kokular ilçe sakinlerinin yaşamını zorlaştırıyor. Özellikle son günlerde etkisini daha da artıran sıcak hava, çayın kenarındaki park ve bahçelerde vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için büyük bir sorun haline geldi. Ağır kokular nedeniyle parklarda oturmak neredeyse imkansız hale gelirken ilçede adeta bir çevre krizi patlak verdi.

APARTMAN SAKİNLERİ ŞİKAYETÇİ

Çubuk Çayı’nın çevresinde yer alan apartmanlar, işyerleri, kafeler ve okullar da bu kötü kokudan fazlasıyla etkileniyor. Özellikle öğle saatlerinde sıcaklığın zirveye çıkmasıyla birlikte çayın çevresinde yaşayan apartman sakinleri camlarını açamaz duruma geldi. Bazı vatandaşlar kokunun yoğunluğu nedeniyle balkonlarında oturmanın bile zorlaştığını belirtiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri